lördag 10 maj 2008

Angell ersätter Åkerman(?)

Så var ytterligare två väntade saker officiella. Åkerman lämnar för Ryssland och ersätts av amerikanen Nicholas Angell. Angell har tidigare spelat två säsonger i elitserien för Brynäs. Har själv väldigt dålig koll på honom men enligt uppgift ska han vara skridskostark offensiv back. Jag tvivlar, eller rättare sagt jag är säker på att han inte kan ersätta Åkerman i powerplay. Men en back med fart som följer med upp i anfallen kan ge HV en ytterligare dimension i anfallsspelet. Skridskosnabbhet var väl inte direkt Åkermans starka sida heller så där blir det åtminstone plus för Angell.

Sen är det ju inte uteslutet att HV tar in någon mer back. Kanske är det inte ens tänkt att Angell ersätter Åkerman. Men just nu ser det ut så. Inga nya namn florerar när det gäller nyförvärv på backsidan.

Angell får ett artistkontrakt på en säsong. Det innebär att han ansluter till HV71 i oktober. Det beror med all sannolikhet på att han om han skulle ansluta tidigare skulle han (eller kanske Brynäs) åka på en fet restskatt då han hade ett artistkontrakt med Brynäs förra säsongen.

2 kommentarer:

david santos sa...

Hello, Nidek!
I loved this post and this blog.
Have a nice weekend.

david santos sa...

Hello, Nidek!
I loved this post and this blog.
Have a nice weekend.