måndag 20 augusti 2007

Inför första träningsmatchen

Imorgon klockan 19 spelas första matchen för säsongen.. Smaka på det. Laguppställningen som finns tillgänglig på HVs hemsida ser ut som följer:

Målvakt:
Andreas Andersson
Reserv: Stefan Liv

Backar:
Mikko Luoma – Daniel Grillfors
Per Gustafsson – Nichlas Torp
Lance Ward – David Petrasek
Pasi Puistola

Forwards:
Martin Thörnberg – Johan Davidsson – Jonas Johansson
Andreas Jämtin – Jari Kauppila – Jukka Voutilainen
Björn Melin – Andreas Falk – Per Ledin
Stefan Pettersson – Mattias Remstam – David Fredriksson

Man ska väl inte dra allt för stora växlar på det hela. Då varken på resultatet, spelet eller laguppställningen. Men jag tycker spontant att laget ser välkomponerat ut. Fyra jämn kedjor med tydliga roller för samtliga. Förstakedjan ser särskillt intressant ut. Kanske en förstakedja även när serien börjar? Kul också att Kenta provar Remmen som center. Tror verkligen inte han gör bort sig i den rollen, men får säkerligen gå ut på kanten igen när Janne (Hrdina) ansluter i slutet av september. Appropå Hridina är han en av de frånvarande (pga artistkontraktet förra säsongen). Övriga frånvarande är Åkerman som är påväg tillbaks efter sin axelskada, Niskanen som enligt Kenta 'behöver några ispass till' samt Halvardsson som dras med sin knäskada.

Glömde nästan det roligaste av allt: Grillfors är med redan nu. Trodde jag inte. Ett utmärkt tillfälle för han att spela till sig en ordinare plats i Åkermans, Niskanens och Halvardsson frånvaro.

Inga kommentarer: