tisdag 12 augusti 2008

Lite emellan allt

Nu var det ett par dagar sedan HVs sista match i deras finlandsturné som ju blev starten på träningsmatchandet den här säsongen. En vinst i första matchen (Jokerit) följt av två förluster (Kärpät och Tappara) blev facit. Bra eller dåligt? Säg det.. Såg själv inte matcherna så har svårt att bedömma detta. Fast självklart hade det känns bättre med tre segrar. Det går inte att förneka..

Nästa match som liksom Finlandsmatcherna är en del av Nordic Trophy spelas också mot ett finskt lag HIFK, fast den här gången på 'hemmaplan' i Skövde. Matchen spelas på torsdag nästa vecka så tills dess får vi hålla till godo med OS, Premiere league prämiär, Allsvenskan eller varför inte Superettan.

I övrigt händer det inte så mycket i hockeysverige just nu.. Lite träningsmatcher här och där. Transfermarknaden verkar rätt död också. Det senaste är att meddelade Ekman att det inte blir Elitserien för hans del. Det börjar därför bli hög tid för mig att sammanfatta årets silly season. Eftersom jag är väldigt svag för tabeller kommer även detta sammanfattas i en tabell. Om tid och ork finns är förhoppningsvis denna sammanfattning publicerad innan veckan är slut.


Till sist: HV är fortfarande favorit till SM-guldet. Allafall enligt Bet365..

Inga kommentarer: