torsdag 19 mars 2009

Äntligen en stabil seger!

Mycket att glädja sig åt ikväll. Seger såklart, det viktigaste. Mycket stabil defensiv och rakt på mål i anfallen. Kul att se alla överlägg vilket man saknat en hel del hela säsongen faktiskt. Kul också att så många lyfte sig i Davidssons frånvaro. Kamil Piros går in och gör det riktigt bra på Davidssons position (även om det ser ut som en Davidsson i slow motion). Bland forwards utmärkte sig annars Thörnberg som gjorde sin klart bästa match hittills i slutspelet. Bland backarna stod Louma och Puistola det klockrena insatser. Nej. Det här var HVs bästa match hittills i slutspelet och ändå kändes det inte som de gick för fullt. Stabilt var ordet. Fast det blir knappast ingen promenad till finalen för Frölunda lär vara ett antal 10%-are bättre i Scandinavium.

Måste ändå gnälla lite som vanligt: Varför kör man en av HVs bästa backar som center där han faktiskt inte gör speciellt bra ifrån sig. Snacka om resursslöseri!

Om sådär en 44 timmar kör vi igen. Då hoppas jag på en fräsch Davidsson och framför allt att vi snor den matchen. Då ser det plötsligt riktigt bra ut.

Inga kommentarer: