onsdag 31 oktober 2007

Fyra HV-spelare i Karjala

Förvånande få faktiskt. Fast det är bara att vara tacksam. Hellre några dagars slicka såren än hyfsat tuffa landskamper. Fördelen med landslagsspel är väl den rutin det ger men jag tror inte det är rutin behöver mer av i detta läge.

Vilka blev uttagna då? Jo, Davidsson, Thörnberg, Åkerman och Liv. Inga högoddsare alltså. Jag är övertygad om att ingen av dessa kommer göra bort sig. Får väl avvakta och se hur det går för davidssons axel. Kan ju eventuellt ställa till det för hans medverkan.. Men borde det inte varit fler? HV-spelare i Karjala alltså. Tycker det är märkligt att åtminstone inte Louma och Hrdina blev uttagna. Sen borde såväl Voutilainen, Puistola, Ledin, Jämtin och Melin ligga bra till? Men som sagt. Bra med lite matchvila för större delen av laget.

Men innan det ett par matcher som ska avverkas. Först Luleå borta. Borde innebära 3p.. väl.. Med rätt fokus och inställning vinner HV. Frågan är dock hur det är med den varan imorgon. Har en lite oroväckande känsla inför det hela. Hoppas jag känner fel..

Skadeläget inför Luleå-matchen då? Vad jag har förstått är det oförändrat. Det innebär alltså ingen Johan Davidsson imorgon heller. Dock är detta inte bekräftat från offeciellt håll.

Uppdaterat: Ang. Davidsson skada. Det är visst officiellt.

Inga kommentarer: