torsdag 11 september 2008

Djurgården

Djurgården har ett intressant ganska ungt lag och en intressant ung tränare i Tomas Montén (30). Passande nog såg jag en intervju med honom på sportnytt idag. Han verkade kunnig och verkar ha rätt inställning. Återstår att såklart att se hur väl det slår ut så klart. Men en frisk fläkt på tränarsidan kan vara det som Djurgården och Elitserien behöver.

Djurgården som lag ser starkare ut än på länge. De har gått bra under försäsongen i Nordic Trophy och slutade tillslut fyra i den turneringen. Något som visar att Djurgården har ett lag som kan vara med och slåss bland topplagen i Norden. 

Tung förlust av Hörnqvist och succémålvakten Daniel Larsson. Kan andra kliva fram och ta fylla tomrummet de lämnar efter sig? För en tid sedan ryktades de också flitigt om att Bremberg som är ack så viktig på isen, trots allt, är påväg att lämna klubben. Blir han kvar? (Ryktet har visserligen svalnat lite sista tiden vad jag förstår). Djurgården har en hel del unga spelare som lär få chansen den här säsongen ovan nämnda herrars frånvaro. Jag övertygad att en del kommer ta den.  Faller dessa bitar på plats för Djurgården ser det ut att bli en riktigt rolig säsong för Skansengänget. Så rolig att det räcker ända till femteplatsen.

Inga kommentarer: