tisdag 24 november 2009

Missade rätt match

I lördags, återigen, missade jag HVs mindre bra insats mot Skellefteå som också innebar slutet för HVs hemmasvit. Men ikväll var jag på plats framför TVn och såg HV stå för en mycket bra insats borta mot Frölunda. 3-0 och närmast klockrent spel i egen zon. Kanske något hafsigt och lojt i första perioden men direkt i andra såg man att HV snackat ihop sig och bestämt sig för att möta Frölunda med hög press och fysiskt spel. Precis det vapen som gett Frölunda spelövertag i första. Att Frölunda dessutom efter ett uselt fem mot tre i över en minut (HV har den bästa chansen med ett friläge), tappar allt gör inte saken sämre för HV.

En laginsats, men jag vill lyfta fram tredjekedjan med Falk, Ledin och Melin som spelar med hög intentitet. Kul att se Ledin i 'gammalt' slag.. Liv var som vanligt och såklart med tanke på nollan mycket säker. Inger ett lugn i målet. Grädden på moset är att Liv nu är ensam rekordhållare av antalet nollor i elitserien. Hela 33 stycken. Grattis Stefan!

Minus till Canal Plus som inte uppmärksammade detta rekord.

Nu kan förhoppningsvis HV ta några trepoängare i rad. Bottenlaget Timrå hemma på torsdag. Kan väl bara sluta på ett sätt? Sen förhoppningsvis revansch borta mot Skellefteå på lördag. Enda laget HV inte tagit poäng mot än..

Inga kommentarer: