onsdag 12 september 2012

Färjestad

Får börja med att be om ursäkt till alla eventuellt berörda att inlägget om Färjestad hamnade utanför bokstavsordningsföljden. Skyller detta på stress pga allmän tisbrist.

Karlstadlaget lämnar till viss del den fysiskt inriktade hockeyn bakom sig kommande säsong. Det kommer dock ta en ca 20 omgångar innan det nya spelet 'sitter' och innan dess kommer det gå lite tungt, inte minst offensivt. Sen kommer Färjestad, tråkigt nog, vara som de alltid är; alltså vinnande. Eller ja, ett snitt på över två poäng lär det bli från omgång 20 och framåt.

Utropstecknet: På något äckligt vis (för oss HV-fans) lyckas FBK alltid ett rätt stort antal spelare i sin trupp att överträffa sig själva. Denna säsong blir den som sticker ut bland dessa Jack Connolly. Kommer ösa in poäng.

Snackisen bland fansen: Till färjestadfansen fördel måste jag säga att det inte verkar vara en supporterskara som hakar upp sig på saker. Snarare kommer en mängd ämnen avhandlas i långa tråda på FBK-forumet. Skulle det vara något som sticker ut skulle det vara att antagonismen mellan dem och HV växer till följd av några heta möten lagen emellan.

Placeringen: 4

Inga kommentarer: