tisdag 4 augusti 2009

Tillbaks från de döda..

Tro det eller ej men jag är tillbaks. Befinner mig just nu i ett ganska omvälvande skede i mitt liv (vilket jag mest tycker är positivt) plus att jag varit på resande fot en hel del under sommaren. Men inget skede i ens liv kan bli så omvälvande att man glömmer bort sitt kära HV!

A-laget gick på is för första gången för säsongen igår och därför tyckte jag det var dags att skriva ett inlägg. I övrigt har det inte hänt sådär våldsamt mycket sen sist (lite därför inläggen härifrån har lyst med sin frånvaro också). De finska lagen drog sig hastigt och kanske mindre lustigt ur Nordic Trophy som nu blir en helsvensk angelägenhet. HV spelar sin första match i denna turnering i Gislaved mot mästarna Färjestad.

Det mest intressant som hänt som jag inte tidigare rapporterat om är annars turerna kring TV-avtalet för elitserieklubbarna samt 'de fyra stora' + Djurgårdens hot att dra sig ur elitserien. Finns mycket att säga om detta. Jag nöjer mig kort med att hoppas att detta stannar vid ett hot den här gången..

När det gäller Silly Season har denna satt fart lite igen för HVs del sen den finska backen Teemu Aalto och LHC gått skilda världar. Läget just nu är att HV erbjudit honom ett kontraktsförslag och det verkar som det nu står mellan HV och Kärpät för Aaltos del.

Japp! Det var väl lite om mycket. Skönt att säsongen så smått börjar komma igång igen. Sen skäms jag lite över att jag brutit mitt löfte om sommarläsning med en sammanfattning av sista delen av förra säsongen. Men o andra sidan vet vi ju alla hur det gick: HV vann en rafflande kvart mot Timrå för att sedan oväntat lätt slå ut Frölunda i semin för att sen spela en för HVs del final fylld av antiklimax som till slut resulterade i ett SM-silver.

Inga kommentarer: