torsdag 17 januari 2008

Bragdartat

Det var en riktigt riktigt fin kämparinsats när HV ikväll kämpade till sig 1p mot Linköping borta. Väldigt imponerande med tanke på att nio spelare saknades vilket innebar att fem juniorer fick fylla upp och dessutom fick Grillfors spela foward igen. Dessutom hade HV, för vilken gång i ordningen vet jag inte, en idiot till domare mot sig och spelade box play i ca en period. 34 utvisningsminuter på HV och endast 12 på LHC i en ganska snäll match visar tydligt att någonting är fel. Då inte bara i huvudet på Niklas Person utan även på dommarorganisationen i svensk elithockey. Dags att vakna för fan! Domarinsatser som denna dödar hockeyn! Men jag är inte arg. HVs underbara kämparinsats kan jag leva länge på. Troligen ända till lördag kl 15. Inte ens vetskapen om att LHC spelade rätt kasst och kanske inte var den värdemätare tabellen visar kan förta min glädje.

Liv blir man tydligen aldrig klok på. Han såg ut som en helt annan målvakt jämfört med i lördags. Följsam, stabil och blixtsnabb reaktionsförmåga. Spelar han som han gjorde idag är han elitseriens bästa målvakt. Davidsson förtjänar också massor med beröm. Tog verkligen sitt ansvar när så många saknades. ALLA spelare ska förövrigt ha beröm för den här kämparinsatsen.

Känns som det har vänt nu. Man börjar ana glöden i laget. Tror den här poängen var oerhört mycket viktigare än vilken trepoängare som helst i början av oktober.

Inga kommentarer: