fredag 9 oktober 2009

8-0

Jag hade egentligen tänkt att vänta med ett inlägg till imorgon och borde verkligen sova nu men efter utskåpningen som det blev ikväll känner jag att jag måste skriva några rader..

Vad ska man då skriva efter en sån här match? Om det var lätt att hitta brister i spelet efter Brynäs-matchen är det närmaste omöjligt nu. Denna säsongs upplaga av HV är nog den bästa vi haft. Den har bredd, tyngd, fart, rutin, vinnarskallar och såklart ett gudabenådat power play. I lätt segereufori skriver jag något som jag kanske får äta upp: Vinner man inte SM-guld med det här laget gör man det aldrig igen. I synnerhet med tanke på att de tänkta konkurrenterna ser minst sagt bleka ut. Någon djupare analys av denna match känner jag mig inte riktigt kapabel till nu och dessutom måste jag sova. Så det får vara bra så. Tack för uppvisningen HV!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ibland är sömn överskattat... I alla fall med 8-0 flimrande bakom ögonlocken...

Måste vara härligt att hålla på HV nu...

Nidek sa...

Dessutom är det mer kvalitet de timmar man väl sover efter en seger. Känner mig rätt utvilad nu. Och ja, det ÄR härligt att hålla på HV.

Plissken sa...

Hej Nidek,
Inget om matchen igår, men jag skriver lite här istället. Jag är trots allt imponerad av HV, ett lag ganska snarlikt Skellefteå när man åker mycket skridskor, och då vinner man matcherna.

2:a perioden igår var kanske den bästa jag sett Skellefteå göra på länge, måste ha varit lite frustrerande att titta på.

Spänningen i tredje och när Voutilainen skall lägga straff, då var puslen hyffsat hög.

Tack för en bra match, tycker inte HV var dåliga, utan Skellefteå bjöd på ett riktigt bra motstånd.