söndag 24 augusti 2008

Lite om HV-dagen

HV-dagens som ägde rum idag med autografskrivning av Jämtin och Ledin, Skills Competetion med J20 och J18 samt spelarpresentation inför säsongen. Dessutom spelades två matcher. Den första mellan HVs J20-lag och danska Vojens. Vojens blev ganska enkelt avfärdade av HVs juniorlag. 8-0 till HV där.

Svårare blev det för a-laget ett par timmar efter J20-matchen i sin match mot Djurgården i Nordic Trophy. Förlust med 2-1 efter, enligt rapporter, ganska oinspirerat spel. Många av åskådarna tröttnade också och gick hem redan efter två perioder. Över huvudtaget får man en känsla av avslagenhet över HVs insatser såhär långt denna försäsong. Inte alls den känsla man hade vid samma tid förra året. Reaktion på urladdningen och SM-guldet i våras? Det återstår såklart att se. Men det går inte att vara helt bekväm som HV-supporter i det här läget. Nu ska man ju iofs inte dra allt för stora växlar av resultaten heller. HV har trots allt bara varit på is i tre veckor och det är nästan en månad kvar till seriepremiären mot Frölunda. Än finns tid för laget att varva upp..

Till sist: Grattis Robin Karlsson till första målet i a-lagströjan. Appropå tröjan. Den ser ut så här den här säsongen. 'Snygg' är mitt första intryck.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tröjan va okej, men byxorna va inte alls snygga!!