onsdag 16 februari 2011

Korta notiser en mellandag

En dag mellan två matchdagar och hel del HV-nytt. För det första: Ingen Ward i HV mer denna säsong. Hur det blir med Ward i HV kommande säsonger är dagsläget osäkert. Men en kvalificerad gissning är att vi tyvärr sett denna profil för sista gången i HV-tröjan.


Dagens hockey-scoop är annars att HV försöker värva Niklas "Pajen" Persson framför ögonen på LHC. Vore såklart en stor tillgång i vilket elitserielag som helst. Till och med i HV.


Mellandag som sagt och imorgon match mot Djurgården. På bortaplan igen. Enligt läkarna hade Juuso Heitanen riktig tur att Jocke Lindströms fula klubba i ansiktet inte tog ögat. Det var bara som man säger, nära ögat. Juuso bör alltså kunna spela redan imorgon. Sen kanske man kan börja se ljuset i skadetunneln. Sundh och kanske även Voutilainen kan vara tillbaka mot Djurgården. Ledin har däremot en match kvar på sin avstängning. Det mest intressant med denna inför-artikel på HVs hemsida är annars det Janne inte nämner. Dvs Laine och anledningen till att han försvann i gårdagens match. Nu såg jag inte matchen igår men Laine har ju tidigare visat attitydproblem och vissa som sett matchen nämnde att han hade lite taskigt kroppsspråk igår. Kan det vara anledningen? Laine petad i match där vi från början saknar sex forwards. Berodde frånfället på det är det inte bara en markering från Jannes sida. Då handlar det istället om det ganska stort problem med en av stjärnspelarna.  

Inga kommentarer: