tisdag 15 mars 2011

Nervöst är förnamnet

Vaknar idag alldeles för nervös för att egentligen skriva något vettigt. Sen matchen i fredags har känslorna kring hockey pendlat mellan bitterhet, ilska och en jävla revanschlusta. Nu när det är matchdag igen tilltar nervösiteten allt mer. 


Surret kring HV har såklart mest handlat om att AIK nu har chansen att göra något historiskt; slå ut regerande svenska mästaren och seriesegraren med 4-0 i matcher, som serieåtta. När det gäller HV har det varit mer spekulationer kring att Janne kommer avgå efter säsongsslut. Eftersom det ryktet kommer flera olika håll så lär det nog ligga mycket i det. Jag tror inte vi ser Janne som tränare nästa säsong.


Apropå Janne så har ett av media pådrivet klassiskt slutspelsordkrig uppstått mellan han och Josh McNevin, ni vet han som fick tacklingen som gav Falk matchstraff. Föga intressant egentligen. Men Jannes sätt att möta Joshs kritik genom att ifrågasätta diagnosen hjärnskakning är anmärkningsvärt konstig. Varför inte bara påpeka det som borde vara självklart för alla med lite bakom pannbenet? Skadan borde inte avgöra hur straffet blir samt att liknande situationer under detta slutspelet inte i närheten bedömts lika hårt.


Nej.. Usch. Det får räcka för nu. Fortsätter dagen i mitt nervösa tillstånd här.

Inga kommentarer: