tisdag 23 september 2008

Matchstarterna och nostalgi

Någon riktig glädje känner man inte efter en poäng borta mot SSK (3-3). Nu har HV spelat frya matcher och tagit lika många poäng. Ett poängsnitt som naturligtvis inte är godkänt för ett lag som HV. Men å andra sidan så räcker det med två raka segrar nu på torsdag (SSK hemma) och lördag (Luleå borta) för att poängsnittet istället ska vara nära två poäng.

Någon anledning till jätteoro när det gäller spelet tycker jag inte det finns än. Men laget måste för fan lära sig att inte ge bort mål i början av matcherna. Det gör att laget de möte som ofta är nederlagstippare får energi och självförtroende medan HV får jaga. Löser de den biten, det vill säga KONCENTRATION från början så kommer det säkerligen se bättre ut både spelmässigt och poängmässigt snart.

Spelarkritik från dagens match då? Egentligen ingen som faller ur ramen. Louma tycker jag gör en riktigt bra insats både i defensiven och följde dessutom med upp och gav tygnd åt anfallen. Förstakedjan var farlig så fort den var på isen. Övrigt var det bara jämngrått och visst kunde man önska mer i offensiven av andrakedjan och då framför allt av Laine och Melin som var lysande första matchen mot Frölunda.

Finest har en underhållande blogg och det här klippet som han länkar till är mycket underhållande. Nostalgi kanske inte är det rätta ordet men det är det första jag kommer att tänka på. Och ja, jag var där då. Dock inte i bild..

1 kommentar:

finest sa...

Kul att du gillar bloggen!

Klippet är en riktig höjdare, kommentaren i slutet från NBS vice ordf. är värdsklass!