onsdag 19 november 2008

...och så var vi ute

Efter 2-1 Espoo hemma mot Bern är nu HVs chanser till semi i Champions League helt borta. Trist, men väntat efter förra onsdagens skitmatch men ändå så jäkla trist. Nu finns det allafall inga ursäkter längre: All fokus på elitseriematcherna och en slutspelsplats.

Sen ryktas det om Renberg till HV. Kanske vore något? Känns som en spelartyp HV behöver, speciellt nu när Jämtin som man intecknat på förhand inte kom.

Imorgon SSK borta. Jag hoppas på mer resolut och aggressivt spel än sist. Våga vilja vinna, våga vara desperata. För om inte annat blir det snart anledning att verkligen bli desperat. Med spelet från igår hamnar man knappast högt upp i tabellen. Hur nöjda än laget sägs vara 'med själva spelet'. Suck! Snälla: Överraska mig positivt och gör en riktigt bra match imorgon. Och med bra menar jag bra och bra är inte att man åker runt och duttar i sarghörnen när man är i anfallszon. Bra är inte heller när man låter motståndarna komma till avslut i slottet varje gång de får kontroll på pucken i anfallszon.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Visste du inte att Jämtin velat komma bort från HV sen 2006 då han mobbades av färjestadslirarna i semi när flickvännen hade vänstrat, vilket sen fortsatte i egna laget. Han försökte ju på alla sätt att få ett NHL-kontrakt och fick nöja sig till sist med ett sk-tkontrakt med HV för 1 säsong. Sen skulle det ju "grisas" med Ledin och Ward varför HV erbjöd honom ett 3-årskontrakt och betydligt högre lön. Men så fort han fick chansen så drog han till NHL men självklart floppade han. Och då var det ju bara att komma hem igen med svansen mellan benen, men helst inte till HV...

Anonym sa...

Renberg börjar i Skellefteå efter jul. Allt annat är bara dimridåer.

Nidek sa...

Kul med lite kommentarer här!

Anonym#1: Fantastisk berättelse.. Problemet är bara att den faller på sin egen orimlighet. Om han nu ville komma bort från HV redan 06. Varför då skriva 3-årskontrakt? Varför öppet deklarera att han vill till HV om han egentligen vill motsatsen? Och framför allt: Vad har du för belägg för det du skriver? Tror snarare det hela handlade om pengar, som nästan alltid.

Anonym#2: Jag är också lite tveksam när det gäller trovärdigheten i Renberg-ryktet. Osäker på om han skulle göra sådan skillnad heller. Viktigare att HV får igång det enorma sparkapital i spetskompetens HV ändå har i den befintliga truppen.

Anonym sa...

Nej, treårskontraktet faller inte på sin egen orimlighet. Han blev erbjuden så mkt högre i månadslön jämfört med innan, och tillsammans med att han också fick informationen att det skulle göras en storsatsning för att vinna guld är ju inte Jämtin dummare än att han inser att hans marknadsvärde blir större i jakten på NHL-kontrakt.

Nidek sa...

Visst KAN det vara så men din historia känns ändå mest som lite ihopdiktat utifrån rykten du hört. Eller sitter du inne på säkra källor på att det du beskriver var precis vad som hände?

Anonym sa...

Jag avböjer att svara närmare. Låt oss bara säga att jag vet vad jag vet...