torsdag 21 oktober 2010

Börjar likna något..

Efter kvällens seger mot Djurgården förstärks känslan av att HV lämnat formdalen bakom sig. Ikväll var det fantastiskt kul att se HVs mycket stabila försvarsspel och då framför allt i sista halvan av matchen. Kan inte minnas senast de spelade så disciplinerat och resolut i försvarsspelet. Dessutom gjorde Daniel Larsson sin bästa match i HV-tröjan. 

Framåt såg det inte heller helt pjåkigt ut även om effektiviteten inte är den bästa. Framför allt var det kul att se vissa spelare. Piros fortsatte vara bra. André Petersson som jag efterlyste mer av efter förra matchen var riktigt bra idag även jag är övertygad om att han kan ännu bättre. Sen vill jag berömma Janne att han fått in Liket i boxplay. Mycket bra drag och han sköter sig exemplariskt där. Mindre bra av Janne är speltiden han gav fjärdekedjan med Fasth i spetsen som skapade mycket oreda i Djurgårdsförsvaret nästan varje gång de fick chansen på isen. En annan som var bra var Sundh. Vilken fart, vilket inställning! En kille HV verkligen borde skriva långtidskontrakt med. 


HV verkar vara på banan igen. Men, jag vill ändå avsluta lite negativt med frågan: Vad sysslade de med i spelet fem mot tre? Så dåligt som det var får det inte se ut. Varför ska HV och många andra lag också för den delen, envisas med att dra ner passningstempot i de lägena?Förövrigt anser jag att disciplinnämnden är ett skämt.

2 kommentarer:

Lilliss sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lilliss sa...

så underbart med ännu en 3 poängare och att dif åkte på stryk!
kul att se att deras spel funkar men ja deras pp där dom spelade 5 mot 3 kan man klaga på! förståd inte riktigt vad dom gjorde då!