fredag 29 oktober 2010

"Skott på mål, HV71..

..Skott på mål, HV71, HV får ett jätteläge men skottet tar i ribban, MÅL, Timrå." 


Ungefär så var det igår, när jag följde första perioden av HV-Timrå via hockeyligans liverapportering innan jag skulle iväg på annat nöje (om man nu kan kalla att följa HV nöje matcher som igår). Vid ställningen 2-0 till Timrå hade de avlossat tre skott mot Larsson i målet samtidigt som HV var uppe i 10 (om jag minns rätt) + ett gäng utanför och tre ramträffar. Jag tänkte då, "jaha, en sån match ikväll", lite som hvbloggen.se också var inne på. Tur för mig hade jag denna förlusten på känn och valde att prioritera bort att titta på det lite därför. Vill man läsa mer om spelet i matchen ect rekommenderar jag varmt tidigare nämnda hvbloggen.se istället. 

Men imorgon blir det inget missad match. Då ska jag till och med se säsongens första match live, då HV ställs mot jumbon och krislaget Frölunda på bortaplan. Jag hoppas på åtminstone lite mer medstuds än senast.

2 kommentarer:

Z sa...

Man får be om ursäkt som är respektlös. Var inne i går och såg din länkning. Tror jag talar för både mig och Magnus att vi uppskattar din "följning"

Betyder mycket att en erfaren och så pass välskriven blogg som AlltidHV uppmärksammar oss.

Hjärtligt välkommen tillbaks till hvbloggen. Hojta om det är något önskemål du har eller om vi kan hjälpa dig på något sätt

Mvh Z

Nidek sa...

Inte alls respektlöst! Tack så mycket för berömmet själv. Känner att jag inte har er nivå av seriösitet egentligen. Men kul att skriva av sig ibland, både när man är nöjd och mindre nöjd med HVs reslutat. Skulle gärna skriva mer men handlar väl om tid och prioriteringar..