torsdag 18 november 2010

HV, ett topplag? Mycket tveksamt.

Suck.. Det kändes som en match HV ändå försökte ikväll mot Skellefteå. Det ska de såklart ha beröm för. Men i själva verket är det allt annat än bra. De var nämligen trots detta ett nummer för litet för Skellefteå. Trots att en HV har en trupp som absolut borde ligga i toppen av tabellen märks inte det i spelet. En rad spelare verkar tappat såväl fart som teknik som fysik som timing. Knappt en passning sitter. Av nyförvärven som skulle ersätta de tunga förluster HV drabbades av inför den här säsongen (Tedenby, Melin, Petrasek och Liv) känns det bara som att två lyckats någonlunda, nämligen Heitanen och Larsson. Värvningarna av Bremberg och Piros ter sig allt märkligare ju längre säsongen går. Får absolut INGET uträttat och har det varit i stort sett varje match.


Nu ska man ju egentligen inte dra allt för stora växlar på en första match efter ett uppehåll. HV är ju inte kända för att göra sina bästa matcher just efter sådana uppehåll. Men, det är HV som ska vara det bättre laget, de som ska jaga vid underläge och större poängbehov än västerbottningarna. Men de kom absolut ingenstans, Thörnbergs mäktiga pass och Fasts kyliga avslut borträknat. Dessa två var också de bästa bland forwards. Tyvärr är den tredje länken i den kedjan, Falk helt ur slag och totalt otimad som så många andra i HV. Bland backar gladde Heitanen och Almqvist gjorde åtminstone en ok match.


Nu måste HV skaka av sig den här förlusten snarast möjligt och ta nya tag hemma mot serieledarna på lördag. Om man nu fortfarande ska ha något som helst hopp om seriesegern är en seger här ett måste. Annars är avståndet allt för stort upp till toppen. Bara att hoppas att dagens match var en i raden av olycksfall i arbetet. Men med handen på HV-hjärtat är det nog tyvärr inte så. De är inte bättre än så här i år är nog den bittra sanningen, tyvärr. 

1 kommentar:

Sportsnackaren sa...

Totalt jävla värdelöst ta mig fan.

Piros tjänar X och spelar sju minuter ikväll medan Önerud sitter i Oskarshamn? Fy fan vad nära jag är på att börja spy galla på det här laget nu...