torsdag 4 november 2010

Om jag var otroligt besviken efter förra matchen vad är jag då nu?

Det kan vara starka ord men jag behöver nog inte ångra att jag skriver det: Det här var det sämsta jag sett HV prestera på många år. Dåligt försvarsspel och totalt energilöst från samtliga håll. Jag börjar undra om HV verkligen kommer trampa igång och närma sig toppen över huvudtaget den här säsongen? Tyvärr verkar allt av det go och vinnarmentalitet som fanns förra säsongen vara som bortblåst. Jag hoppas detta verkligen beror på att samtliga i laget drabbats av något virus för är de som var på isen idag verkligen friska bör man vara orolig som HV-supporter. 


Jag frågar mig också varför jag lägger ut pengar och tid på att se matcher som denna och den i tisdags? Inte att jag kräver bländande spel och seger varje match. Men jag har svårt att se anledningen till att man ska sitta och se ett lag som envisas med att ge bort lägen i första perioden sen visa i det närmsta noll vilja (slutet av FBK-matchen undantaget) att komma tillbaks.  


Men nu får det vara slut på gnäll och där med inlägget om kvällens match. Eller en positiv sak bär jag med mig: Nicklas Torp byte då han åkte runt och tacklades i slutet av matchen. Han visar där något HV just nu så desperat behöver mer av, nämligen attityd.

3 kommentarer:

Sportsnackaren sa...

Det är svårt att sätta ord på det, jag är mest arg... Det hjälper inte men tycker det är så fruktansvärt dåligt när man inte visar vilja, skridskoåkning och intensitet i 60 minuter... Det kan alla göra i en HV-tröja, oavsett ålder eller lön.

Får en tänka på Hedmans tackling på Wallin när Modo låg under med 0-3 där... Vad gjorde HV ikväll? Nada. Stackars folk som åkt till CC för att se sitt HV... De fick se något riktigt patetiskt.

Lilliss sa...

visst spelade dom inte bra!
men jag klagar inte för det jag hade kul på matchen ändå....tyckte dom kämpade bra i andra perioden men norrena var rysligt bra i målet och gav inte hv några duma returer.

Andersson gjorde ett bra jobb i målet i lördags och då var man en glad tjej!

Z sa...

Ja matchen mot LHC måste vara en av dom mest slätstrukna insatser jag sett från HV håll på år. Helt ärligt, så fruktansvärt hjärtlöst. Man skämdes verkligen.

Man kan fråga hur motiverade detta lag är i en serielunk? Men men detta var då..

Vidare målvaktsfrågan i HV är lite prekär för många av oss. AA har varit ständig backup till Liv och blivit en favorit till många. Men sett till hans ålder ock utvecklingskurva är han inte en ES målvakt under en hel säsong.

Daniel däremot är en dynamisk kille som jag följt i Nordamerika. Han är ock kommer bli en kille många minns framöver

tack för ordet Z