onsdag 17 november 2010

Imorgon kör vi igen

Efter nästan två veckors hockey-torka (åtminstone om man är närmast uteslutande HV-fan när det gäller hockey) drar det igång imorgon igen med match mot Skellefteå på bortaplan. Enligt Zico via HVfantasten tar Janne och ledarstaben till nya grepp och ställer upp med nya kedjor inför morgondagen. Om det nu blir så är den största knallen att den fruktade och under tre säsonger poäng-ösande förstakedjan splittras och Bremberg tar Thörnbergs plats där. Många har efterlyst bättre omgivning för Linkan. Nu får han den bästa tänkbara. Inga mer ursäkter alltså.


Om det nu inte denna rockad skulle hjälpa, kanske Melin återigen kan bli ett alternativ för HV. Han fick nämligen tillsammans med Daniel Fernholm sparken från KHL-klubben Nizjnekamsk under landslagsuppehållet. Men i dagsläget med breda trupp HV är frågan om det är ekonomiskt realistiskt att ta in även Björn Melin. Nej, det kräver nog att någon av de som idag är högst avlönade lämnar.


Det mest intressanta med morgondagens match är annars att se hur över en veckas matchledighet och hård träning påverkat HV? Kommer det fortsätta se lojt och segt ut. De närmaste matcherna kommer vi nog kunna se vart det barkar. Mot toppen eller får HV nöja sig med att vara i mitten av tabellen denna säsong eller ännu värre? Spännande minst sagt.


Uppdatering: Enligt hvbloggen.se kan Melin inte kan gå till HV på grund av skatteregler. Om han inte går med på att  betala en stor del av sin inkomst i skatt vill säga..

Inga kommentarer: