onsdag 16 januari 2008

Många borta tyvärr

Halvardsson, Torp, Fredriksson, Melin, Ledin, Jämtin och J.Jonhansson. Dessa sju spelare saknas enligt hockeyligan.se i HVs laguppställning i morgon mot Linköping borta. De tre förstnämnda är ju som bekant borta sedan tidigare. Johansson och Melin är sjuka och i jämtin och Ledins fall beror det på avstängning efter bråket i slutskedet av Färjestadmatchen i lördags.

På pappret ser morgondagens match ut som en mycket tuff uppgift med tanke på alla som saknas. Men om laget plockar fram den moral och spelglädje de visade upp senast tror jag ändå det kan gå vägen. Vi får hoppas allafall. Positivt är också att vi då med säkerhet får se mer av HVs bästa juniorer med Tedenby i spetsen. Inte alls fy skam! Hoppas verkligen de blir tre pinnar imorgon. Är ju ändå LHC vi möter. Dessutom är de det enda laget HV inte tagit någon trepoängare mot än denna säsong.


Uppdatering 08-01-16: Jonas Johansson är borta pga fotskada. Dessutom är även Jari Kaupilla och Eric Johansson sjuka och medverkar ej ikväll. Sammanlagt nio(!) borta alltså.

Inga kommentarer: