söndag 13 september 2009

HV-dagen

HV-dagen till ära tycker jag det är på plats med ett inlägg efter en tids frånvaro. Har egentligen inte mycket att säga. Det mesta verkar frid och fröjd i HV. Försäsongen har gått bra även om det inte blev någon turneringsseger i Nordic Trophy. Hockeyligan presenterar en tabell (som jag först läste på Bättre Hockey) baserad på poängsnitt under försäsongandet hittills. Nu ska man inte alls, som så ofta jag och andra påpekar, dra för stora växlar av detta men visst ser det lovande ut med tanke på att HV matchats mot tippade toppkonkurrenter fem av dessa sju matcher?

HVfantasten snappar upp lite från vad som sas på HVs sponsor kick off, en del intressant. Bland annat berättar Davidsson, föga förvånande, att han tidigare gott för hårt men att det nu känns bra. Hur man ska tolka detta vet jag inte, men risken för en sliten Davidsson i slutet av säsongen 09/10 är nog inte helt obefintlig, tyvärr. Grillfors är frågetecken för premiären även om skadan verkar läka enligt 'plan'. Detta enda negativa jag hittar i rapporteringen kring HV den senaste tiden..

Vidare rapporteras det från HVfantasten när kanadensarna ansluter till HV: Ward kommer den 29 september och Beech 12e oktober. Det innebär att HV får inleda säsongen utan två ordinarie backar. Men handlar det bara om några matcher tror jag inte det ska vara några problem.

Om ett par timmar möter HVs a-lag LHC för tredje gången den här försäsongen. Man kan säga utan att överdriva att de båda lagen kommer känna varandra bra när de möts i elitseriepremiären om en dryg vecka.

2 kommentarer:

Wardsson sa...

Vinst i alla fall! André verkar har gjort en bra match. Intryck?

Nidek sa...

Wardsson: Tyvärr. Inte på plats. Men vinst är alltid härligt. Ska ögna igenom lite matchrapport snabbt nu innan sängen.