torsdag 2 oktober 2008

Rykten, rykten

Efter en sommar och tidig höst i närmast total stiltje blev det en väldig frekvens på kommenterandet kring HV. Då tänker jag främst på dessa trådar på Hvfantasten och HV71.se. Detta trots att HVs a-lag haft matchledigt några dagar. Då handlar det såklart om nyförvärv. Man har bland annat kunnat läsa om att två nyförvärv ska presenteras i morgon fredag och dessa eventuellt skulle vara de ganska bekanta namnen Ward och Jämtin. Sen har det även ryktas löst om allt från självaste Peter Forsberg till Håkan Bogg. När det gäller det senare namnet kan jag bara instämma i de flesta kommentarerna: Plocka hellre hem Ullström från Borås och låt han få chansen som tredjecenter i Hagos och Hrdinas frånvaro. De andra namnen säger jag såklart ja tack till. Det är spelare som såklart skulle leverera i HV. Forsberg eller nått annat riktigt stort namn: kommentarer överflödiga. Jämtin och Ward vet vi vad dom kan och skulle direkt aklimatisera sig i laget.

Men det viktigaste är att HV får igång sitt spel igen. Med lite distans såhär efter ett par matchfria dagar ter sig det inte lika omöjligt längre. Det 'enda' som krävs är hårt jobb, hårt jobb som ett lag. Dags för vissa, som Melin, Petrasek och Thörnberg att sluta glida runt och hänga med huvudena och istället köra. Tacklas, jaga motståndarna och puck i rätt lägen. Svårare än så behöver det inte vara!

Oavsett vad som händer på värvningsfronten ser jag nu fram emot en match på lördag där ALLA verkligen går in mer rätt inställning och visar varför det här laget så sent som för några månader sedan fick lyfta SM-bucklan. Allt annat kommer göra mig både förbannad och besviken. Som sagt: En för alla, all för HV!

Inga kommentarer: