måndag 9 mars 2009

Förbannat tungt

Förluster som den ikväll på det sättet den slutar, är fan det värsta som finns. Så väldigt mycket medstuds för Timrå och som det känns nu, ingenting för HV.

Till en början såg det lovande ut, trots att Timrå gjorde 1-0 efter en knapp minut. Detta mest för att Timrås försvarsspel såg riktigt virrigt ut och HV kunde rätt snabbt gå upp till en ledning. Tyvärr fick Timrå ordning på försvarsspelet medan HV tyvärr fortsätter att se virriga ut i försvarszon emellanåt. Det och en osannolik turstuds i sudden gjorde att Timrå kunde vinna.

Nu är det långt till semi och många jobbiga matcher som tröttar ut inför en eventuell fortsättning. Framför allt det känns så förbannat tråkigt. Rejälare försvarsspel efterlyses. Fast samtidigt får man väl mitt i all besvikelse komma ihåg att Timrå är ett bra lag. Ingen tillfällighet att ingen av de andra tre topplagen valde dom i kvarten.

Plus ikväll till Melin och Voutilainen offensivt och Falk, Petrasek och Puistola defensivt. Liv var männsklig idag och Louma blandade fantastiskt spel med ett par riktiga bottennapp.

Avslutar med kvällens fråga:
Hur många fasthållningar och hakningar från Timrås sida går det på varje Timråutvisning?

Inga kommentarer: