onsdag 18 mars 2009

Nu har jag biljett

Äntligen Live-slutspelshockey för min del! Tyvärr har jag inte möjlighet att se första matchen (match 2) i Scandinavium. Däremot har jag biljetter till matchen om en vecka, match 4. Men innan dess är det dag för tre förhoppningsvis härliga matcher med HV-seger. Frölunda är favoriter även i min värld, men HV har goda chanser. I synnerhet om Davidsson kurerar sig fram till imorgon (eller blir tillräckligt kurrant) och att andrakedjan med Beech och Laine i spetsen kommer igång. Såg ju ändå tendenser till det sista matchen mot Timrå.

En annan sak som talar för HV är alla vinnarskallar som Liv, Petrasek, Tedenby och såklart Davidsson i normal standard.

Sen har vi faktiskt, konstigt nog, hemmafördel de första tre matcherna. Tar vi hemmamatcherna 'planenligt' och dessutom snor bortamatchen på lördag har vi plötsligt 3-0 och Fröluinda i rejäl brygga. Minns att inget lag i slutspelets historia vänt ett 3-0 underlägte.

Det hela börjar imorgon, med vad som närmast är en måstematch hemma. Nu kör vi! Mot Finalen!

Til sist: Grattis till en mycket välförtjänt Guldhjälm Johan Davidsson!

3 kommentarer:

sportsnackaren sa...

Helt rätt, nu vänder det på steken från kvartsfinalen. Håller HV71 sina två hemmamatcher och har 2-1 inför onsdagens match i Gbg så kan det darra, beroende på hur det ser ut. Frölunda har, till skillnad mot HV, inte ställts på de där ultimata proven än. HV71 har vänt 1-3 som sagt och det verkar vara ett jävla go och god stämning i laget... Angell ska trivas enligt rapporter av folk som träffat han igår på deras lediga dag och han skrattade och verkade pratglad. Förvisso känns han som en sådan person, vem lär sig så bra svenska på kort tid som han, men han känns proffsig och verkar smittats av den stämning som verkar råda trots den skit de får av oss till och från...

Härliga vinnarksallar du tar upp, de har varit med förr och nu när HV inte är favoriter så kanske Kentas ödmjukhet på nytt kan betala av sig till HV:s fördel. Imorgon får vi ett första svar iaf!

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Nidek sa...

Håller med om att verkar vara riktigt bra stämning i laget. Det är intrycket man får av via TV allafall. Mycket viktigt och kan bli avgörande i den här serien..