måndag 12 januari 2009

HV-nytt

Skrivits en del artiklar om HV i olika sammanhang idag. Här följer länkar till dessa några av dem och lite kommentarer:

HV:s protest avslås - men en ny är på gång
-Handlar om protesten efter Rögles seger'mål' förra måndagen. Väntat såklart. Lite trist att man inte kan vara mer flexibel i den här frågan, främst för Rögles bottenkonkurrenter. De två extrapoängen tack vare herr Måldomare i Ängelholm kan avgöra vilka som går till slutspel och/eller vilka som får spela Kvalserien.

HV:s fräcka värvarkupp: Jagar Janne Karlsson
..med Olausson som assisternade tränare.
-Nej tack, åtminstone när det gäller JK. Han känns mest gammal och trött. Jag vill se en friskare fläkt än så som huvudtränare. Våga lite HV! Vad gäller Olausson verkar han vara en mycket sympatisk människa. Hans tränarkvaliteter vet jag inte mycket om men kanske kunde han vara intressant. Mängder av NHL-erfarenhet borde ju inte direkt vara en nackdel.

Men det finns namn som gör mig mer orolig: Eller vad sägs om Challe Berglund som tränare i HV som JP tydligen gör gällande? Hemska tanke. Då känns Janne Karlsson, men inte Frölunda-Janne Karlsson utan Växjö-Janne Karlsson som ett mer spännande namn, eller mer spännande person kanske jag ska skriva..

HVs publikvärd polisanmäld
-Nu vet inte jag exakt vad som hände men vad man kunnat läsa på många andra håll betedde sig Färjestad-fansen inte som guds bästa barn direkt. Skanderade rasist-ramsor om Liv, försökte störa när North Bank sjöng nationalsången (hördes tyvärr på TV-sändningen också) och stod på sittplats ect. Känns lite kasta sten i glashus över anmälan..

Hagos talar ut
-Säger väl egentligen inget nytt. Inga hard feelings mellan han och HV allafall. Skönt! Synd hela historien. Hagos verkade vara en trevlig prick som jag mer än gärna unnat framgång i HV.

Och så lite kul till sist: LHC förlorade mot nästjumbon Djurgården ikväll. Förlorar de även nästa match är de inte serieledare längre. Då heter serieledarna istället HV71.

2 kommentarer:

sportsnackaren sa...

Nej men det finns väl planer om förändring och utbyggnad för att göra det mer gynnsamt och kanske det blir lite lugnare då med på matcherna. Just FBK-resorna byggs ju på "ilskan mot Kinnarps bortastå" många gånger när man läser runt och klart det blir konflikter på plats om man är arg på Kinnarps och HV en månad innan match...

Anonym sa...

Ja och sen tar vi en seger av LHC och så blir alla lyckliga och glada...