måndag 26 januari 2009

Två suddenförluster

Det är facit efter 'bortaturnén' mot Frölunda och SSK. I lördags har jag läst mig till att HVs spel var sådär även om de visade moral genom att kvittera fyra gånger. Idag var det rent uselt i två perioder. Laget verkar, liksom förra säsongen vid den här tiden, gå lite på halvfart. Skillnaden är att HV då var i det närmaste klara seriesegrare. Nu är de inte ens helt säkra på slutspel än.

Ikväll kan vi allafall glädjas av en hyfsad tredjeperiod där HV drog upp tecknet rejält vilket gjorde att HV ändå fick med sig en poäng. Kul att se HVs första mål (av två) med mycket vackert klapp-klapp spel av den nykomponerade ungdomskedjan med Önerud, Ullström och André Peterson. Kul att se dessa. Tillhörde de som ändå visade lite vilja de första två perioderna.

Nu hoppas jag på en rejäl uppryckning i spelet hemma mot LHC på torsdag. Det tror jag i och för sig inte blir några problem. En seriefinal hemma tänder laget. Dessutom måste HV vinna eller åtminstone inte förlora för att inte luckan upp till Linköping ska bli allt för stor.

Inga kommentarer: